kanker op de neus

Openbaar gesprek
17 juni 2015 om 04.26,
gewijzigd 21 juni 2015 om 13.05
20 x gelezen
Dit is mijn eerste keer dat ik op z,n site zit maar mijn vader heeft een uitzaaier op zijn neus en wil daar meer over te weten te komen om hun te begeleiden. mijn moeder is 80 en mijn vader 86 jaar.

1 reactie

Hoi inekepanda,

Ik weet niet zo goed hoe ik op je discussie moet reageren want je stelt een hele algemene vraag.

In deze discussiegroep omgaan met kanker als kanker in je leven komt staan heel veel andere discussies die gaan over de diverse gevoelens en angsten die bij kanker komen kijken. Ik kan je daarom zeker aanraden om de andere discussies in deze groep te gaan lezen, zodat je meer te weten komt over wat er allemaal door je hoofd gaat als je met kanker te maken krijgt, zodat je je daardoor nog beter in je ouders kunt verplaatsen.

Een andere tip die ik je kan geven is om ook eens te kijken in de discussiegroep naasten. Daarin kun je dingen lezen wat er allemaal op je af komt als iemand in je naaste omgeving kanker krijgt (zoals één van je ouders).

Als laatste zou je je vraag misschien iets preciezer kunnen stellen wat je precies wilt weten of waar de schoen wringt zodat het iets duidelijker is voor anderen om een gerichte reactie te geven.

Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte met het begeleiden van je ouders.
-Otto-

Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51