Kennisdocument borstkanker

Tmc over deze informatie
De ontwikkelingen op het gebied van borstkanker gaan snel. Een belangrijk internationaal congres over borstkanker is het jaarlijkse San Antonio Breast Cancer Symposium (SABCS) dat 
begin december 2014 in de Verenigde Staten plaatsvond. Stichting Pink Ribbon, Borstkankervereniging Nederland en de Borstkanker Onderzoek Groep (BOOG) vinden het belangrijk om patiënten zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van nieuws over borstkanker.

De sprekers tijdens het Patiëntencongres 2015 op 16 januari jl. in Amersfoort hebben daarom de meest opvallende ontwikkelingen van de SABCS gepresenteerd. Dit kennisdocument geeft 
een samenvatting van wat tijdens het Patiëntencongres aan de orde is gekomen.

Kennisdocument over borstkanker (pdf)

BorstkankerVereniging, Pink Ribbon en BOOG hebben de laatste ontwikkelingen op het gebied van borstkanker samengevat in dit kennisdocument. De laatste bevindingen zijn ook gepresenteerd op het patiëntencongres borstkanker in januari 2015.

Kennisdocument over borstkanker
Type rapport
Auteur dr. Maaike de Boer, internist-oncoloog, MUMC, dr. Linetta Koppert, chirurg, Erasmus MC, dr. Carolien Schröder, internist-oncoloog, UMCG, prof. dr. Elsken van der Wall, internist-oncoloog, UMCU, Caroline Willems, patient advocate, Pink Ribbon en dr. Stefan Willems, patholoog, UMCU.
Uitgever BVN, BOOG, Pink Ribbon
Uitgifte 15 januari 2015