Agenda

Olijf Congresdag

Dag: zaterdag 28 september 2019
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur 
Locatie: Conferentiecentrum Woudschoten, Zeist

Zaterdag 28 september is de landelijke Olijf Congresdag met als thema ‘Late gevolgen – tijdens en na gynaecologische kanker’ in Zeist. Veel vrouwen ervaren tijdens of na de kanker problemen o.a. op het gebied van seksualiteit, kinderloosheid, werk, lymfoedeem of blaas- en darmklachten.

Het programma zit boordevol interessante lezingen en informatieve sessies. Iedereen is van harte welkom: lotgenoten, artsen, verpleegkundigen, maar zeker ook partners, ouders, zussen, vriendinnen.

Meer informatie en aanmelden
 


 

Deelnemersdag kanker.nl

Dag: woensdag 2 oktober 2019
Tijd: 10:30 tot 15:30 uur 
Locatie: Mereveld, Utrecht

Ook dit jaar organiseert kanker.nl speciaal voor jou weer een deelnemersdag. Op deze dag kun je ‘in het echt’ kennismaken met andere deelnemers van kanker.nl. Naast ontmoeten staat het thema ‘In gesprek met je arts’ centraal tijdens diverse lezingen en workshops. 

Meer informatie en aanmelden
 


 

Themadag voor Phyllodes patiënten

Dag: zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 10:00 tot 16:00 uur 
Locatie: Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, Amsterdam

Heb ik dat Phyllodes en Nu

Eerste themadag voor Phyllodes patiënten in samenwerking met Patiëntenplatform Sarcomen en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam.

In de ochtend is er een algemeen programma. In de middag vertelt dr. F. van Duijnhoven met collega’s van het AVL alles over Phyllodes tumoren. Het exacte programma wordt later bekend gemaakt.

Voor leden van Patiëntenplatform Sarcomen is de toegang voor 2 personen gratis.
Niet-leden betalen €12.50 p.p.

Meer informatie en aanmelden